«1...3940414243...67»

Felhasználó
10 éve
Például abban nem nyilvánul meg, hogy nyilvánosan egymást savazzátok. :D Bárki idenéz és mit lát? Treb meg Jel vitatkoznak, és nem azon, hogy a Kona vagy a Merida a jobb.
.

Felhasználó
10 éve
Ez egyértelmű, a Merida a jobb! :3

Felhasználó
10 éve
Ez egyértelmű, a Merida a jobb! :3
<3
.

Felhasználó
10 éve
A merida olyan kommersz termék, mint fotózásban a Canon, kajában a kínai gyorsétkezde, italban a kannás bor, mobilban a Iphone, oprendszerben a windows. Alapvetően kelet-európai, balkáni pöcsöknek gyártják. Olcsó is, szar is. Ezt még ezek a bőgatyás, rakott szoknyás félázsiai jobbágyok is meg tudják venni, oszt jónapot!
A kona az egészen más, az az igazi amerikai életérzés. Ezt hajléktalanként ellophatod vagy niga vállalkozóként késsel, pisztollyal kipróbálásra, sőt enyhén erőszakos ráhatással tulajdonilag átruházhatod, továbbá némi zsozsót közbeiktatva különböző állapotú legális valamint illegális tudatmodósítószerért beválltható. Enyhény a korai társadalmak cserekereskedelmére hajaz, azonban készpénzre válthatósága alapján már napjainkban is meghaladott pénzügyi eszközt hordoz magában. (meridát egyébként itt Magyarországon csak szakbarbárok, dilettánsok és köcsögök lopnap. Konát pedig technokraták vagy műértők.) A Kona bringák Hassebladja, a Gundel a maga klóros csapvizével, a langyos Coronita, a hat éve nem frissített uhu-linux, és sorhatnám....

Ami kimaradt:
Treboridát Serverpolicenak!

Legutóbb szerkesztve johnny_english által.


Felhasználó
10 éve
35-össel igen. Néztem az előttem menő kerekét, és a forgó monoton szürkére szószerint bealudtam. 25ös tempó. Bukkanó megdob, kátyú megdob, aszfaltot lefejeltem. (nem, nem azóta vagyok hülye) A bringát úgy szedtem le magamról. Nyereg lehorzsolva, táska horzsolt-szakadt, kormányszalag szakadt, fékkar behajlott.
Sisakot buzik hordanak.

Felhasználó
10 éve
Őő, az amúgy komolyan érdekelne, ogy tudtál te lezárt topicba írni.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
A válasz egyszerű: Van hozzá jogosultsága.
A régi bannerem már nem működik. :(

Felhasználó
10 éve
Mégis honnan a picsából lenne? :D
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Én mondtam neki, hogy nálatok azt csinál, amit akar. (csak minket ne fárasszon!)

Felhasználó
10 éve
Én mire feljöttem már el volt utasítva, plusz már ki is voltam tiltva. Szóval nem tudom ki a bűnös. Amúgy kész vicc amiért büntetést kaptam. :D Ez meg akkora gané rendszer, hogy amiért a fő fórumon büntetést kapok, a klánfórumra sem írhatok.
.
«1...3940414243...67»